A legolcsóbb biztosítás Önnek - automatikusan

A kormány intézkedéseinek köszönhetően 2024 március óta minden korábbinál egyszerűbb a szolgáltató váltás az ingatlanbiztosítások piacán is. Honnan tudjuk viszont, hogy számunkra a lehető legmegfelelőbb konstrukciót kapjuk? 

Ebben segít a Virtuális Erőmű Program, és a Hungarikum Alkusz szakértőinek csapata. Magyarországon egyedülálló módon épületenergetikai beruházáshoz, ingatlanhiteléhez és pályázatához kapcsolódóan is biztosítunk egy innovatív, informatika által támogatott megoldást, melynek lényege, hogy Alkusz partnerünk félévente rendszeresen megversenyezteti a hazánkban jelenlévő biztosítókat. 

A verseny eljárás alapján kiválasztásra kerülnek az ügyfeleik számára legmegfelelőbb és legolcsóbb szolgáltatást nyújtó szerződő partnerek, akikkel az ügyfél számára megfelelő biztosítást megkötik.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • Egykapus megoldásunknak köszönhetően, Ön már pályázata és/vagy hitelkérelme adatainak összeállításakor megad mindent, ami a biztosítási értékeléshez szükséges. Nem kell további adatlapokat kitölteni, ügyfélszolgálatra bemennie.
  • Adatait egy helyen kezelve vagyunk képesek meghatározni az Ön számára legjobb biztosítást, legyen szó lakóingatlanról vagy vállalkozásáról.
  • Amennyiben igényli a szolgáltatást, ingyenesen biztosítjuk Ön számára a legolcsóbb biztosítási opciókat.