Rólunk

Nemzetközileg elismert szakmai csapatra és a Virtuális Erőmű Program (VEP) több mint tíz éves tudásbázisára és hálózatára építve cégcsoportunk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak segít az energiahasználati rezsi hosszú távú és fenntartható csökkentésében – akár önerő nélküli finanszírozással, rövid megtérülési idővel, egyablakos modellben, innovatív informatikai megoldásokkal.

Programunkat 2015-ben az EU TOP3 energiahatékonysági kezdeményezése közé választották, 2018-óta Interreg Europe mintaprojekt, 2019-ben pedig Köztársasági Elnök Úr a megközelítés adaptációját javasolta a tagállamoknak a New York-i konferencián.

Támogatjuk a legjobb épületenergetikai, világítástechnikai és gép-berendezési fejlesztési megoldások, ingatlanfelújítási tartalmak kiválasztását, a beruházások és gép-berendezés-cserék megtervezését, és az azokhoz kapható legjobb piaci ajánlatok, valamint az állami és uniós támogatások, banki finanszírozások, továbbá igény esetén a kivitelezés és üzemeltetés megszervezését – mindent egyablakos ügyintézéssel és az energia-megtakarítások ún. EKR rendszerben való értékesítésével.

Ezen törekvésünk új iterációja ez a felületet, melyet Ön most meglátott.

Ígéretünk, hogy nem csak az otthonfelújítási támogatás megszerzésében segítjük ügyfeleinket, de 2024. júniusától olyan átfogó és komplex szolgáltatást nyújtunk, melyben a felújítás kivitelezésének minden lépését intézheti, a megfelelő finanszírozási mód megtalálásától az építőanyag kereskedő és kivitelező kiválasztásán túl az érték emelkedett ingatlan biztosításának ügyintézéséig.

Hiszünk abban, hogy a digitalizáció és a szakértelem segít az elnyúló folyamatok elemeinek integrációja révén egy olcsóbb és mégis jobb minőségű megoldást szállítani az ügyfelek részére – ráadásul valós időben.

Megoldásaink szakértő támogató partnere a Virtuális Erőmű Program (VEP), mely az első, gyakorlatban is megvalósított Prevenciós Célú Virtuális Építő (PVÉP) program, amely ma már 10 éves múltra tekint vissza. A VEP szakmai partnerségben működik az NFFT-vel, a KIM-mel, a BM-el, az Energiaügyi Minisztériummal és az NGM-mel és a hazai megyei önkormányzati, megyei jogú városi és önkormányzati szövetségekkel – ill. a Fővárossal.

A szakértői program Tanácsadó Testületét a hazai ipar, felsőoktatás, a szakmapolitika és szakmai szövetségek releváns szereplőinek delegáltjai alkotják.

A VEP jelenleg is már a 2. legnagyobb hazai villamoserőműnek megfelelő megtakarítást hozott, több mint 1000 MW-os kiváltott fosszilis kapacitással.

Beruházása programunk szakértői kezében biztonságban van.